Regulament Black Friday 2021

Regulament de organizare BLACK FRIDAY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE …

Regulament de organizare BLACK FRIDAY

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

  1.   Organizatorul campaniei promoţionale  ,,Black Friday 2021” este Castel Vinum S.R.L  societate comercială organizată potrivit legii române, cu sediul social în comuna Mica, strada Principală nr 243, judeţul Mureş, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J26/824/2004, cod unic de înregistrare RO16429263, reprezentat prin dl. Matei Mircea , în calitate de Director General.

SECŢIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL. DENUMIREA, PERIOADA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI  

    2.1.   Acest Regulament, precum şi orice informaţie legată de promoţie pot fi obţinute de către orice solicitant,  la telefon +40365 505 107 sau prin e-mail comenzi@villavinea.ro

    2.2.  Promoţia se desfăşoară pe platforma de comerţ electronic www.villavinea.com , în perioada 26.11.2021 ora 00:00 – 28.11.2021 ora 23:59.

    2.3.  Promoţia nu se aplică magazinelor fizice.

     2.4. Comenzile plasate înainte sau după perioada menţionată se livrează fără a beneficia de promoţie.

SECŢIUNEA 3. OBIECTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

    3.1.  Obiectul promoţiei  îl reprezintă produsele comercializate de către Organizator, Castel Vinum S.R.L ,  pe site-ul www.villavinea.com  în perioada promoţiei.

    3.2.  Promoţia constă în acordarea a unui număr de 10 sticle de Vinea Alb 2019 ( cupaj – Chardonnay, Fetească Regală şi Sauvignon Blanc) cu valoare zero pentru oricare 10 sticle cumpărate de pe site în perioada menţionată.

SECŢIUNEA 4. MECANISMELE CAMPANIEI PROMOŢIONALE  

     4.1.  De această promoţie beneficiază orice persoană fizică sau juridică care a împlinit vârsta de 18 ani şi care achiziţionează minimum 10 sticle de vin sau palincă, în condiţiile prezentului regulament

     4.2.  O persoană poate beneficia de maxim 15 promoţii.

     4.3.  În coşul de cumpărături trebuie adăugate NUMAI produsele care vor fi plătite de către client, sticlele cadou vor fi adăugate de organizator în momentul pregătirii comenzilor.

     4.4.  Campania promoţională este valabilă numai în limita stocului disponibil de produse şi de sticle cadou.

     4.5.  Comenzile se operează în ordinea sosirii.

SECŢIUNEA 5. TRANSPORTUL SI RETURUL PRODUSELOR

      5.1. Din cauza volumului mare de comenzi din perioada asta,  am prelungit termenul de livrare a produselor,  pentru a ne asigura că toate comenzile sunt pregătite şi livrate cu succes către clienţi.

     5.2. Costul de livrare este de 35 lei / promoţie.

     5.3.  Cumpărătorul poate returna orice produs comandat în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără a i se cere motivul pentru care a luat această decizie. Singura condiţie este ca comanda să fie returnată integral ( inclusiv sticlele primite cadou)  şi să aibă documentele însoţitoare – factura fiscală sau chitanţa, după caz .

     5.4. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client,  iar rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la recepţia produsului care a făcut obiectul vânzării.

SECȚIUNEA 6. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE:  

    6.1. Prin participarea la această promoţie fiecare persoană îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc,  cu privire la:  

Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind adresa de e-mail pe care  persoanele care participă la promoţie o folosesc pentru a valida comanda plasată precum şi a  datelor oferite în acest scop.

Participanţii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, adresă domiciliu, nr. de telefon, adresă de e-mail, etc. şi a  transmiterii acestora către Organizator în scopul livrării produselor comandate şi care fac obiectul  campaniei stabilită prin acest Regulament.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Participanţilor şi le va  utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.