Ajutor Ukraina Rose Pinot Noir Clasic 2020

35,00 lei incl. TVA

750 ml
Vol Alc 13%
Rest zahar 4g
Aciditate 6,68g
DOC-CMD Tarnave – Tarnaveni

Categorii: , Etichete: , , ,

Descriere

La câțiva kilometri de noi, avem o criză umanitară de proporții, care crește de la o oră la alta. Sunt sute de mii de oameni care caută un loc sigur: unde să-și tragă sufletul, de unde să-și sune familia și unde să decidă ce fac mai departe.Ca să fim siguri că le oferim ajutorul de care au nevoie, trebuie să lucrăm împreună și să contribuim cu ce știm să facem mai bine. Prin urmare, pentru a da o mână de ajutor vom face ce știm noi mai bine: vin românesc. Eticheta bilingvă, în romană și engleză, „VIN în AJUTOR: România pentru Ucraina / WINE AID: Romania for Ukraine” . Jumătate din prețul de vânzare al tuturor sticlelor cu această etichetă va fi donat în contul Fondului „Speranță pentru Ucraina / Putere de la toți”, administrat de către Asociația pentru Relații Comunitare . Fondul este creat în parteneriat cu 8 federații specializate în domeniile de asistență și servicii sociale, iar sumele sunt folosite pentru a susține serviciile imediate de asistență și intervențiile de urgență, timp în care este construită o structură de primire care să facă față următorului flux de refugiați.

 

 

Rose Pinot Noir Clasic 2020

Un rozé din Pinot Noir de pe Târnave, care mizează totul pe cartea mineralităţii intense şi a fructului roşu discret exprimat. Un vin de gastronomie, în adevăratul sens al cuvântului: nu tulbură echilibrul gustativ al preparatului, dar îl pune, subtil, în valoare. Încercaţi-l cu peşte sau cu fructe de mare la grătar.
 
Culoarea vinului este roz trandafiriu, cu reflexii cărămizii, iar nasul, fin şi elegant, aduce un buchet de piersici coapte, rozmarin şi impresii calcaroase. Corpul e cărnos, cu o textură mătăsoasă, are o splendidă aciditate şi alcool perfect integrat. Gustul vine cu cireşe de mai, grapefruit roz şi aluzii mentolate. Postgustul, intens şi prelung, lasă senzaţii amărui, elegante şi note minerale.

There are no reviews yet.

LEAVE A REPLY