Pachet Premium 2 sticle (Merlot Premium + Feteasca Regala Premium) 2019

65,00 lei incl. TVA

Descriere

Pachetul conține:

 

Merlot Premium 2019 – 1 sticlă

Un Merlot ajuns la maturitate deplină, care se exprimă cu eleganţă şi discreţie, neîncercând să impresioneze prin accente aromatice stridente sau note extravagante de baric. În schimb, livrează echilibru, complexitate şi o anume fineţe care aminteşte de stilul de vinificare bordelez.

Culoarea vinului este vişiniu deschis, cu bordură purpurie, iar nasul, delicat, aduce arome de violete, fructe negre şi accente de grafit. Corpul este plin, cu o structură compactă, alcool bine integrat, o aciditate moderată şi taninuri moi şi bine şlefuiţi. Gustul este multistratificat: în prim plan se simt prune coapte, merişoare şi cireşe negre, iar în plan secund apar impresii de stafide confiate şi tabac. Postgustul este lung, cu multă prospeţime, lăsând senzaţii de fructe roşii şi aluzii minerale.

 

Fetească Regală Premium 2019 – 1 sticlă

O Fetească Regală dotată, în egală măsură, cu notele florale specifice soiului, dar şi cu accente exotice, de fructe tropicale. Aciditatea intensă şi mineralitatea caracteristică zonei Târnavelor dau un plus de atractivitate vinului.

Culoarea vinului este galben pai, foarte deschis, iar nasul, expresiv, vine cu flori de soc şi pară bergamotă. Corpul, suplu şi vioi, are alcool bine integrat şi o bună aciditate. Gustul aduce mere pârguite, grapefruit şi lime, la care se adaugă note calcaroase, elegante. Postgustul, lung şi plin de prospeţime, lasă senzaţii dulci amărui de cârcei de viţă şi fine aluzii de ierburi condimentate.

There are no reviews yet.

LEAVE A REPLY