Ajutor Ukraina Riesling de Rin Clasic 2020

35,00 lei incl. TVA

750 ml
Vol Alc 13,5%
Rest zahar 5g
Aciditate 6,97g
DOC-CMD Tarnave – Tarnaveni

Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

La câțiva kilometri de noi, avem o criză umanitară de proporții, care crește de la o oră la alta. Sunt sute de mii de oameni care caută un loc sigur: unde să-și tragă sufletul, de unde să-și sune familia și unde să decidă ce fac mai departe.Ca să fim siguri că le oferim ajutorul de care au nevoie, trebuie să lucrăm împreună și să contribuim cu ce știm să facem mai bine. Prin urmare, pentru a da o mână de ajutor vom face ce știm noi mai bine: vin românesc. Eticheta bilingvă, în romană și engleză, „VIN în AJUTOR: România pentru Ucraina / WINE AID: Romania for Ukraine” . Jumătate din prețul de vânzare al tuturor sticlelor cu această etichetă va fi donat în contul Fondului „Speranță pentru Ucraina / Putere de la toți”, administrat de către Asociația pentru Relații Comunitare . Fondul este creat în parteneriat cu 8 federații specializate în domeniile de asistență și servicii sociale, iar sumele sunt folosite pentru a susține serviciile imediate de asistență și intervențiile de urgență, timp în care este construită o structură de primire care să facă față următorului flux de refugiați.

 

 

Riesling de Rin Clasic 2020

Un vin foarte potrivit atât pentru a însoţi aperitivele, cât şi pentru a dezlega limbile şi a aduce zâmbetul pe faţa mesenilor. Avem de-a face cu o expresie modernă a soiului Riesling de Rin, vinificat într-un stil proaspăt, cu note aromatice inedite, ce merg în registrul fructelor amărui condimentate.
 
Culoarea vinului este galben pai, strălucitor, iar nasul e discret, cu flori albe, calcar şi coajă de citrice. Corpul este suplu, cu o excelentă aciditate şi alcool perfect integrat. Gustul, direct şi intens, e centrat pe mere verzi, grapefruit şi lime, la care se adaugă aluzii de drojdii fine şi anason. Postgustul, crocant şi suculent, lasă senzaţii amărui, elegante şi impresii minerale.

There are no reviews yet.

LEAVE A REPLY