Termeni de utilizare – magazin online

Cum comand?

Pe site-ul https://villavinea.ro puteti comanda in doua moduri:

–intrand in pagina https://villavinea.com/vinurile-noastre/  si urmand indicatiile din pagina, pana la finalizarea achizitiei, sau

–intrand in pagina https://villavinea.ro/contact-ro/ si transmitand un mesaj catre noi in formularul de contact, specificand: sortimentul de vin asa cum este descris in paginile site-ului, numarul de sticle comandate, adresa de livrare si forma de plata, datele de contact si cele de facturare.

In ambele situatii veti primi mai intai un mesaj email de confirmare, iar apoi veti fi sunat/a de un reprezentant al magazinului online pentru a verifica datele transmise.

Cum platesc si cum se livreaza?

In magazinul online acceptam următoarele modalități de plată :

–in avans de livrare, prin virament bancar în contul deschis la Raiffeisen Bank, cu IBAN RO02 RZBR 0000 0600 1681 1330

–în numerar ramburs la curier

–prin card bancar, de credit/debit, emis de Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Plata prin card se face in pagina securizata a bancii Libra Bank, unde veti fi redirectionat/a in cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata.

Livrările se fac în România, de luni până vineri, între orele 9:30 – 17:00, direct de catre reprezentantii nostri sau, prin intermediul unei firme de curierat.

Alternativ, puteti ridica produsele comandate la magazinele Villa Vinea situate in urmatoarele localitati:

Loc. Mica nr 243, Jud Mures, 547400, 0365505107

Loc Chendu, Str. Principala Nr 170, Jud Mures, 547455, 0744453858

Loc Gornesti, Str. Principala Nr 15E, Jud Mures, 547280, 0774091057

cu un telefon in avans cu cel putin o zi lucratoare, pentru verificarea stocului.

Tarife livrări:

Beneficiați de livrare gratuită pentru orice comandă superioară sumei de 500 RON (TVA inclus) cu livrare la o singură adresă. Pentru comenzi inferioare sumei de 500 RON (TVA inclus) sau livrări la adrese multiple, vă rugăm să luați în calcul o taxă de 35 RON (tva inclus) pentru fiecare transă de maxim 10kg/colet și adresă.

Destinaţii multiple:

Vă rugăm să ne trimiteți pe email (comenzi@villavinea.ro ) lista completă a destinatarilor împreună cu informațiile necesare livrării (nume, adresă, număr telefon, tip pachet). Vă rugăm să verificați cu exactitate informațiile pe care ni le furnizați.

Termene de livrare

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 1 și 3 zile lucrătoare (în afară de zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), începând cu a doua zi de la recepția comenzii împreună cu plata integrală a acesteia.

În perioada Sărbătorilor termenele de livrare vor fi de minim 7-10 zile lucrătoare.

Data limită de livrare

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 21 de zile de la data recepției de către magazinul Villa Vinea a comenzii complete împreună cu plata integrală a acesteia, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea Clientului. Sumele plătite de către Client vor fi restituite fără întârziere. În consecință, pentru toate livrările făcute în termen de 21 de zile de la confirmarea și plata comenzii, Clientul nu va putea anula comanda sau cere orice fel de despăgubiri, dobânzi sau penalități.

 

B. Conditiile comerciale

Detinator si drepturi de proprietate intelectuala

Website ul villavinea.ro / villavinea/com apartine SC Castel Vinum SRL – Operatorul websiteului – cu urmatoarele date de identificare

CASTEL VINUM SRL
Localitatea Mica nr 243, jud Mures
Registrul Comertului: J26/824/2004
CUI: RO16429263
IBAN:RO02RZBR0000060016811330
Banca: Raiffeisen Bank

Drepturile de proprietate intelectuala si de utilizare a imaginilor, textelor, logo-urilor, marcilor de comert incluse in acest website apartin SC Castel Vinum SRL si proprietarilor sai, acolo unde nu este mentionat un alt detinator in mod particular.

Vânzările din websiteul villavinea.ro / villavinea.com sunt rezervate în exclusivitate persoanelor fizice majore – cu varsta peste 18 ani – care cumpără produsele în scopuri necomerciale, pentru nevoile lor personale şi/sau persoanelor juridice care cumpără produsele în alte scopuri decât revânzarea acestora. Atât persoanele fizice cât şi cele juridice trebuie să dispună de o adresă de livrare situată în Romania, in caz contrar comanda putand fi refuzata de catre Operator.

Produsele

Fiecare dintre produsele propuse în site-ul villavinea.ro / villavinea.com are atribuite o denumire, un cod, detalii de compoziţie şi un preţ.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea Operatorului nu va putea fi angajată.

Acceptarea conditiilor de vanzare

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către Castel Vinum SRL implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

Durata si validitatea ofertei, procesarea comenzii de produse

Oferta Operatorului este valabilă în limita stocurilor disponibile. În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, in urma discutiei de confirmare si acceptului telefonic cu Clientul, urmata de o reconfirmare pe email care descrie comanda ce va fi livrata in final.

Sub rezerva alineatului următor, comanda Clientului este considerată fermă și definitivă din momentul transmiterii mesajului email de confirmare/reconfirmare de către Operator. Pentru orice comandă, oricare ar fi modalitatea de plată, aceasta va fi acceptată de către Castel Vinum numai în momentul încasării efective a sumelor în cont, în casă sau de catre curierul imputernicit pentru livrarea coletelor cu produse. În cazul refuzului de plată, comanda va fi anulată iar clientul va fi prevenit de această anulare.

Informațiile anunțate de către client în momentul comenzii îl angajează pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informații eronate furnizate de către Client, îl fac pe acesta singurul responsabil.

Orice schimbare ulterioara va putea fi operata printr o noua comanda plasata de Client.

Pretul

Toate prețurile indicate în catalog sunt exprimate în RON. Acestea includ TVA insa nu includ și prețul livrării. Pretul livrarii va fi evidentiat separat in mesajul de confirmare, in functie de cantitatea comandata.

In magazinul online acceptam următoarele modalități de plată :

–in avans de livrare, prin virament bancar în contul deschis la Raiffeisen Bank, cu IBAN RO02 RZBR 0000 0600 1681 1330

–în numerar ramburs la curier

–prin card bancar, de credit/debit, emis de Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Plata prin card se face in pagina securizata a bancii Libra Bank, unde veti fi redirectionat/a in cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata

Livrările se fac în România, de luni până vineri, între orele 9 :30 – 17 :00, direct de catre reprezentantii nostri sau, prin intermediul serviciului de curierat.

Termeni de renuntare

La primirea coletului Clientul are posibilitatea sa faca o verificare a integritatii coletului si a produselor – sticlelor de produs. Dupa acceptarea coletului, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

Operatorul asigură Clientul împotriva viciilor ascunse, în condițiile legii.

În cazul în care Clientul renunță la comanda confirmată din alte motive decât cele acceptate în Condițiile Generale de Vânzare, acesta va pierde avansul plătit, cu titlu de daune interese.

Serviciul relatii clienti

Pentru orice informații suplimentare sau pentru rezolvarea oricăror probleme apărute în procesul de rezervare, cumpărare și livrare a produselor noastre, nu ezitați să contactați Departamentul Comercial de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00, în urmatoarele modalități:

 telefon: +40 365 505 107
posta: CASTEL VINUM S.R.L.
Localitatea Mica nr. 243, Jud. Mures
email: comenzi@villavinea.ro

Protectia minorilor 

Orice persoană care face o comandă din acest catalog trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată.
Consumul excesiv de alcool și tutun dăunează grav sănătății.

Litigii

Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Castel Vinum SRL pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente de la sediul Castel Vinum SRL.

 

Inapoi la Termeni si Conditii